Gastronomi Leverantören (S)

Mål & Vision
Gastronomileverantören är importör av delikatessprodukter från hela världen. Vi tycker att god smak är den bästa gåvan. Vårt mål är att leverera produkter av högsta kvalitet och med underbar smak. Med största omsorg har vi valt ut alla våra produkter för fantastiska smakupplevelser. Vårt sortiment lagerförs i eget lager på natursköna Bjärehalvön varifrån vi dagligen levererar till våra matintresserade återförsäljare inom delikatess, presenthandel, restaurang, café mm.

Bakgrund
Gastronomileverantören startades av Bengt Siltberg som har mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen och ett brinnande intresse för mat, matlagning och delikatesser som ger extra krydda åt livet.

Skräddarsydda lösningar
Gastronomileverantören kan även ta fram skräddarsydda lösningar för företagshandel. Önskar ni presentkorgar med utvalda produkter eller större volymer ur vårt sortiment? Vi är mycket flexibla, har stort lager och med vårt goda samarbete med Europas bästa delikatesseleverantörer tar vi fram den perfekta lösningen för ert företag.

Gastronomileverantören och Dankost Pro
Våren 2017 började Gastronomileverantören att använda softwareprogrammet Dankost Pro för att generera näringsdeklarationer, produktspecifikationer och datablad direkt från programmet.

Alla produkter arrangerades i Dankost Pro. Varje artikel innehåller information om ingredienser, näringsvärde, tillsatser och allergener. På bakgrund av detta framställs näringsdeklarationerna, med ingrediensförteckningar innehållande eventuella tillsatser och allergener åskådliggjorda. QUID märkning, energi, kolhydrater, fett, sockerarter eller kanske kostfiber kan framvisas efter önskemål eller behov.

Gastronomileverantören har designat sina egna produktspecifikationer, datablad och etiketter i Dankost Pros designprogram. De innehåller logo, information om företaget, fakta om innehållet i produkterna med mera. Informationen på produktspecifikationerna varierar beroende på vad Gastronomileverantörens kunder har behov av. Några kunder behöver information om tillagning andra om hållbarhet och förvaring. Det är bara några exempel på data som kan knytas till en produkt i Dankost Pro.

Dankost Pro och GS1/ Validoo
För att kunna sälja sina produkter till större dagligvarukedjor och genom grossister har Gastronomileverantören tänkt att presentera sina varor i GS1/Validoo. Dagligvaruhandeln och grossisterna kan därefter hämta Gastronomileverantörens produktinformation om exempelvis ingredienser, tillsatser och allergener från GS1/ Validoo. Det finns även produktfakta om förpackningar, förvaring och hållbarhet. Tidigare skulle all denna information skrivas in manuellt men artiklarna i Dankost Pro kan innehålla information om t:ex producenternas GLN, publikationsdatum, förpackningsinformation, kartongstorlek med mera. Genom detta samlas all information på ett och samma ställe och Gastronomileverantören kan överföra all data direkt från Dankost Pro.

Du kan läsa mer om Gastronomileverantören på deras hemsida. www.gastronomileverantoren.se